Yandex.Metrica

SULTANGAZİ SANDALYE YIKAMA
0 532 212 68 57

0 532 212 68 57

Sipariş vermek için Tıklayınız

Sultangazi-sandalye-yıkama

Istanbul Yerinde temizleme hizmetlerimizden diğeri de evde sandalye yıkamahizmetidir.İstambul'un ister Avrupa yakasında , ister Anadolu yakasında olsun ,Sizin belirteceğiniz uygun zaman dilimlerinde, rahatsızlık vermeden büyük bir titizlikle evde sandalye yıkama ve evde sandalye temizleme işi yapmaktayız. Sunduğumuz hizmetler arasında yerinde Evde sandalye yıkama ve Evde sandalye temizleme işlemleri önemli bir yer tutmaktadır. İstanbul da evlerde genellikle kullanılmakta olan evde sandalyeleri veya parça halinde muhtelif odalardaki eşyalarınızı yerinde Güvenli ve Garantili bir şekilde hijyenik şekilde yerinde yıkayıp temizliyoruz. Evde sandalye Yıkama da, Evde sandalye yıkama işlemine başlanmadan önce, profesyonel tip vakumlu ithal makinelerimiz ile sandalye üzerindeki tozlar ve kaba pislikler bu makine yardımı ile alınır. Daha sonra sandalye üzerinde bulunan lekeler için özel organik bazlı leke çözücüler ile evde sandalye yıkama işlemine başlamadan önce çözdürülmesi sağlanır. Temiz su verilip, durulama yapıldıktan sonra, son olarak vakum gücü yüksek makinelerimizle sandalyenin vakumlaması yapılır ve üzerinde bulunan kir, leke, bakteri ve mikroplar artık vakum makinemizin haznesinde hapsolur.

Sandalye Temizliği Nasıl Yapılmalı?

Sandalye temizliğinde özellikle anti-bakteriyel maddeleri tercih etmeliyiz.Çünkü sandalyelerimizdeki kir ve lekeler kadar bakteriler de bir o kadar önemli bir sorundur. Sandalye Yıkama da bir diğer yöntem ise; ılık suya bir miktar amonyak ve arap sabunu koyup, lifle köpürterek silmektir. Sandalyeler silme işlemi yapıldıktan sonra mutlaka durulanmalıdır.Özellikle mutfaktaki sandalyeler en çok kirlenenler arasındadır. Üzerine yağ, salça, yemek, reçel v.s. herşey dökülür ve çıkarması zordur. En etkili yöntem üzerine yağ-çöz sıkıp 15 dakika bekledikten sonra hafif bastırarak silmektir.

Sultangazi-sandalye-yıkama

Yeni alınan sandalyeler oldukca gösterişlidir ve özellikle bir misafiriniz geldiğinde özellikle yemek yerken siz onları en iyi şekilde ağırlamak istersiniz. Ama bir yandan da en ufak bir leke-kir olduğunda da içiniz cız eder. Hemen bir bezle silmek istersiniz. Bu işlemi yaptığınızda , yüzeysel olarak kiri yada lekeyi temizlemiş olsanız da , asıl kir kumaş yüzeyinden içeriye doğru sünger kısmına doğru geçer. Zamanla kötü koku ve bakteri yuvasına dönüşür.Bazen müşteriler, sandalyeye bir bardak temiz su bile dökülse sandalyenin bunu kustuğunu ve yüzeyde lekeler oluştuğunu belirtiyor. Aslında suyun ve kumaşın hiç suçu yok. Zamanla sandalyeler silinerek içeri itilen kir, hatta hiç birşey yapılmasa bile oturup kalktıkça sandalyenin yüzeyindeki toz zerreleri sünger tarafından emilir. Sandalyeye , bırakın çay, kahve veya başka bir sıvıyı, temiz bir bardak su bile dökülse, içerideki toz ve kir tortusuyla birleşir ve çamurumsu bir görüntü olarak sandalye yüzeyinde istenmeyen görüntüye yol açar.

Önemli olan kumaşın temizlenmesi değil, kumaşın altındaki süngerin temizlenmesidir.Kumaşı süngerin aynası olarak düşünebiliriz.Yüzeysel temizlik ilk saatlerde temizlenmiş gibi görünebilir, fakat bir süre sonra süngerdeki kir kumaş yüzeyine çıkacaktır. İşte bu sebepten dolayı firmamız fırçalama sistemi ile çalışmaktadır. Tüm işlerimiz garantilidir. Yıkama işlemi bittikten sonra eğer sandalyelarınız yada sandalyelerinizde kusma, kokma gibi sorunlar ortaya çıkarsa, ücretsiz geri hizmet sağlayıp tekrar yıkama veya para iadesi sağlıyoruz.

Kışın hava şartları sert geçse bile 12 ay boyunca  Halı Yıkama Hizmeti sunmaktayız.Kışın halıları kapalı alanlarda sıcak hava üfleyen kurutma odalarımızda hiç nem kalmadan kurutup teslim etmekteyiz. Ayrıca halılarınızı 24 saatte Express Halı Yıkama hizmeti olarak hzlı, çabuk ve acil olarak teslim etmekteyiz.

Sultangazi-sandalye-yıkama

Sandalye Yıkama Aşamaları

1. Islatma

Bu aşamada antibakteriyel ve oksijen bazlı deterjan karışımını  koyduğumuz püskürtme aracımız ile kumaşın ıslanmasını sağlarız. Islatma bittikten sonra 5 dakika bekleriz. Bu sayede kirler ve lekeler yumuşar.Koltuk ve sandalye yıkama için bu ürünleri kullanmamızın sebebi yıkamadan sonra aylar geçse bile kumaşın antibakteriyel kalması ve bakterilerle savaşmasıdır.

2. Fırçalama

Bu aşama en önemli aşamadır. Sandalyenin kumaşında en ufak bir kir en ufak bir koku v.b kalmayıncaya kadar fırçalanır. Bu sayede sandalyelarınız yada sandalyelerinizdeki kirler kumaştan ayrılır. Fırçalama işlemi işin içine eklendiğinde daha çok emek harcanır bu yüzden bir çok firma bu sistemden uzak durur. Koltuk yıkama sektöründe fırçalama sistemini kullanmayan firmalara itibar etmeyin.

3. Vakumlama

Bu Aşama ‘ da çok önemlidir. Eğer su iyi çekilmez ise  koku ve kusma yapabilir. Bu aşamada sandalyedeki kumaşın 5  cm altına kadar inen temiz suyu kirli su olarak makinemizin kazanına çekeriz. Bu sayede kirlerden arınmış olur ve bu sistem sandalye temizlenene kadar devam eder. Koltuğun temizlendiğini ise vakum makinesinin ucundaki aparatın içinden geçen suyun renginden anlamaktayız. Eğer suyun rengi siyah veya kahverengi ise hala daha kumaşta kir var demektir ve yıkama işlemine devam edilir.

Sultangazi-sandalye-yıkama

Bugün birçok insan koltuk temizleme işlemlerini bireysel olarak yapabilirim düşüncesi içine girmektedir. Lakin yerinde temizlik işlemleri bireysel olarak sonuca varılmayacak nitelikte bir durum olarak görülmektedir. Sultangazi koltuk yıkama şirketimiz bir telefonunuz ile beraber adresinize kadar geliyor ve yıkanması gereken sandalyeleriniz için üstün leke çıkarma gücüne ve anti-bakteriyel niteliklere sahip şampuanlar ile profesyonel koltuk temizleme makinelerimiz ile beraber sandalyeleriniz tertemiz bir hale gelmesini sağlıyoruz.

En iyi deterjanların kullanılmasını sağlamakta olan Sultangazi Koltuk yıkama şirketimiz sizlere İstanbul genelinde hizmet vermektedir. Firma bünyesinde yetişmiş olan kalifiye personel kadromuz ile beraber hizmet sunuyoruz. Yapılacak işlemler sonucunda ürünleriniz için herhangi bir şekilde zedelenme, tahribat ya da bunun gibi bir durum söz konusu olmamaktadır. Sizlere alanında uzman koltuk yıkama ekiplerimiz ile beraber tam profesyonel hizmet sunabilmek için önce iş güvenliği tedbirlerimizi alıyor sonrasında ise tam müşteri memnuniyetini sağlayabilmek adına çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.

Koltuk ve sandalye yıkama şirketleri arasında bizi diğerlerinden ayırmakta olan en önemli özelliğimiz işimizi severek yapıyor oluşumuz ve diğerlerine nazaran çok daha verimli bir şekilde çalışmalar sunarak insanların beklentilerini kısa bir zaman içinde yanıtlandırarak çözüm oluşturmaktayız. İnsanlara sunmuş olduğumuz hizmetlerin kalitesini çok daha iyi bir hale getirebilmek adına gelişmekte olan teknoloji ile paralel bir gelişme sağlıyor ve koltuk temizleme sektöründe daima öncü kuruluşlar arasında yer alıyoruz.

Sultangazi Koltuk Yıkama en çok tercih edilen firmalar arasında yer almaktadır. Çünkü İstanbul’da yaşamını sürdürmekte olan halkımız temizliğine düşkün titiz ve elit insanlardan oluşmaktadır. Halkımızın en önemli arayışlarından biri olan Koltuk ve sandalye temizliği İstanbul'da sizlere sunduğumuz üstün hizmet kalitemiz ile doğrudan ilişkilendirilebilecek niteliklere sahip bir etki yaratmaktadır.

Neden Sultangazi Koltuk Yıkama?

Bunun için ilk olarak şirketimizi tanımanız gerektiğine inanıyoruz. Şirketimiz ile çalışmalarını sürdürmüş olan bireysel ya da kurumsal müşterilerimizin çok önemli bir kısmından elde edilmiş olan memnuniyet oranları şirketimizin üstün bir hizmet politikası ile sizlere hizmetler sunuyor olduğunun bir göstergesidir. Koltuk yıkama ya da sandalye temizleme ile ilgili olarak koltuk yıkama şirketi arayışı içinde olan insanlar bizi tercih etmeleri durumunda tam zamanında ilgili yıkama ekiplerimiz adresinize yönlendirilmektedir. Çok kısa bir zaman dilimi içinde adresinize intikal eden mobil koltuk yıkama ekiplerimiz sizlere hizmet sunar. En iyi deterjanların kullanılması ile beraber sandalyelerinizin üzerinde meydana gelmiş olan her türlü iz, leke, pislik ve mikropların iyi bir şekilde arındırılmasını sağlar ve sandalyelerinizin üzerinde antibakteriyel niteliklere uygun bir temizlik sağlanması ile beraber iyi bir sandalye temizleme olanağı sağlar. Böylelikle çok kısa bir süre içinde tertemiz sandalyelere sahip olan müşterilerimizin memnuniyetini kazanırız. Şirket değerlerimiz için önemli unsurlar arasında olan sandalye yıkama işlemleri sonucunda elde edilecek olan memnuniyet söz konusudur. Bireysel olarak bu memnuniyetin akabinde kazanılan beğeni çok daha iyi bir şekilde şirket reklamımızın sağlanmasında rol almaktadır. Sultangazi Koltuk yıkama olarak İstanbul'un her semtine ücretsiz hizmet sunuyor ve tüm ilçelerde en yakın koltuk temizleme ekiplerimizi yönlendiriyor ve beklentilerinizi en iyi şekilde karşılamayı amaç edinmiş bulunuyoruz.

Neden antibakteriyel yıkama tercih etmeliyim?

Sultangazi-sandalye-yıkama

Çünkü tercih edilecek olan antibakteriyel niteliklere uygun sandalye yıkama işlemleri ile beraber çok daha iyi bir şekilde sandalye temizleme söz konusu olmaktadır. Bu işlem için koltuk yıkama şirketleri arasında işini profesyonel bir şekilde gerçekleştirmekte olan şirketimiz sizlere en uygun ödeme koşullarını sunmaktadır. Sağlanacak olan antibakteriyel sandalye temizleme ile ilgili olarak uygulanan işlemler şöyle sıralanmaktadır.

İlk olarak koltuklarınızın üst kısmının kuru temizliği üstün emiş gücüne sahip makinelerimiz ile sağlanmaktadır. En iyi ve organik deterjanların da kullanımı ile beraber iyi bir koltuk yıkama işlemi sağlanmaktadır. Bu işlemin hemen akabinde üstün emiş gücüne sahip makinelerimiz ile sandalyelerinizdeki leke , kir ve bakterilerin tamamı temizlenip dezenfekte edilmektedir. Bundan dolayıdır ki; Sultangazi koltuk yıkama şirketimizi tercih eden müşterilerimiz memnun kalmaktadır.

Sandalye ve Berjer Koltuk Yıkama

Birçok ev ve konuta koltuk yıkama için gittiğimizde, ev sahibinin daha önce aklına gelmeyen sandalyelerini de çok uygun fiyatlarla yıkıyoruz. Sandalyeler, yemek takımlarıyla birlikte kullanıldığı için lekelere daha fazla maruz kalarak kirlenen eşyalardır. Belki kendi temizlik çabalarınızla, ahşap yada nikel kısımlarını halledebilirsiniz ama sünger, kumaş ve elyaftan oluşan sandalye oturma minderleri ve arka yastıklarını bir bez yada lifle temizlemeye çalışmak lekeyi sandalye kumaşına daha fazla yaymanıza neden olacaktır.

İşyerlerimizin ve evlerimizin vazgeçilmez ve en çok kullanılan mobilyalarından birisi de tabi ki sandalyelerimizdir. Biz ne yaparsak yapalım ne kadar temiz kullanmaya çalışırsak çalışalım sandalyelerimiz günün birinde kirlerini ortaya çıkaracak ben buradayım diyerek karşımıza çıkacaktır. Bu görüntü bizi rahatsız edecektir ve yıkama gerekli olacaktır. Aynı zamanda sadece görüntüsü değil diğer etmenler de önemlidir. Bilirsiniz ki bu tür mobilyalar fazlaca kir ve lekeyi içinde barındırmaktadır. Bu da etrafa bakteri ve mikrop yaymasına neden olmaktadır. Ancak yıkama servisimiz ile bu sorun çözülmekte ve siz müşterilerimizin içi rahat etmektedir.

Restoran, Kafeterya, Otel, Toplantı ve Sinema Salonu Sandalyelerinin Yıkanması

Sultangazi-sandalye-yıkama

Özellikle restoran ve cafeteryalardaki sandalyeler, üzerinde yenilip içildiğinden aşırı kirlenmektedir. Müşterilerinize daha temiz ve hijyen sandalyelerle hizmet etmek için bizimle irtibata geçebilirsiniz. Toplu yıkamalarda özel fiyat uyguladığımız gibi, işinizin aksamaması için gece yıkama çalışması da yapabiliyoruz. Gece yıkanan sandalye ve oturma gruplarınız sabaha kadar kuruyarak bir sonraki iş gününe hazır hale gelecektir.

İşyerlerinde yoğun olarak kullanılan en önemli eşyalardan biri sandalyelerimizdir. Sandalyeler özellikle restaurant ve Kafeterya tarzı işletmelerde uzun saatler boyunca kullanılırlar. Bu kullanımlar sonucu sandalyeler ister istemez kirlenirler ve bakteri yuvası haline gelirler. Sandalyeler Belirli periyotlarda mutlaka yıkanmalıdır. Aksi halde sandalyelerde kirli görüntünün yanı sıra kötü kokularda müşterilerinizi ve misafirlerinizi rahatsız edebilir.

Gerek müşterileriniz ve gerekse iş yerinizi ziyaret eden müşterileriniz neden temiz ve parlak bir sandalye de ağırlanmasın ki? Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet sunan firmalar en başta temizliğe ve hijyenik bir ortama önem verirler. Kaliteyi göstermenin en önemli yolu hijyenik bir ortamdan geçer. Sandalye temizliği konusunda uzman ekibimiz ve profesyonel makine parkurumuzla 7/24 hizmetinizdeyiz.

Yemek odalarımızda ya da restoranımızdaki sandalyelerinizdeki kirleri yok etmek istiyorsanız firmamız sandalye yıkama hizmeti ile siz değerli müşterilerimizin aradığını vermeye hazır konumda beklemektedir. Yılların tecrübesi ve tecrübeli elemanları ile sandalye yıkama hizmeti verirken sandalyelerinizin üzerindeki en zor kirleri ve tozları, yerinde dururken sizlere leke çıkarma konusunda profesyonel hizmet vereceğinin garantisini verebiliriz. Anti- bakteriyel özelliğe sahip ürünler ile yapacağımız temizlik işlemi sonrasında bu sandalyeler benim mi şaşkınlığını üzerinizden atamayacağınız konusunda sizlere teminat verebiliriz. Güler yüz ile çalışan elemanlarımız hijyen kurallarına bağlı bir şekilde ve müşteri memnuniyetini benimsemiş olarak sizleri asla yanıltmayacak çalışmaları sonrasında sizlere beklentinizin üzerinde bir hizmet sunacaktır. Firmamızı arayarak günün her saatinde bizimle irtibat kurabileceğiniz konusunda hiç şüphe duymamalısınız. Son teknolojik özelliklere sahip olan, güçlü emiş gücüne sahip sandalye yıkama makinelerimiz sayesinde sandalye yıkama hizmetimizden en doğru şekilde yararlanmışolursunuz.. Birçok firmaya oranla bu hizmetimizde sizlere çok daha ekonomik fiyatlar sunmaktayız. Param boşa gidecek yenisini almam gerekecek gibi sorulardan kaçının. Elemanlarımız tecrübeleri ile sizlere güler yüzlü hizmetleri ile alacağınız yüz güldürücü sonuçlarla memnuniyetinizi dile getirmeniz için ellerinden gelen çabayı göstermektedir.


Bizlere ulaşacağınız anahtar kelimeler: sandalye yıkama - sandalye temizleme - koltuk sandalye yıkama - sandalye silme - sandalye temizleme firmaları - sandalye temizleme şirketleri - sandalye temizleme firmalarının telefon numaraları - sandalye temizleme fiyatları - en iyi sandalye temizleme firmaları - sandalye yıkama firmaları - sandalye yıkama şirketleri - sandalye yıkama firmalarının telefon numaraları - sandalye yıkama fiyatları - en iyi sandalye yıkama firmaları - sandalye silme şirketleri - sandalye silme firmalarının telefon numaraları - sandalye silme fiyatları - en iyi sandalye silme firmaları gibi kelimelerden bizlere ulaşabilirsiniz